Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    Lokasi anda...

    Share
    avatar
    fizzswiss2u
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 254
    Age : 39
    Location : Penang-KL-Perlis-Penang
    Registration date : 04/03/2009

    Re: Lokasi anda...

    Post by fizzswiss2u on Sun May 17, 2009 11:51 pm

    muraicherang wrote:
    ztecon wrote:assalammualaikum...


    lokasi cek kat seberang perai..

    no tepon : 122

    heheh.....

    Ala ustaz.. kasi je la...ari tu aku g sana! kalau tau bleh jumpe. sminggu dua lagi nk g sana lagi.....

    Ala murai..umah ustaz kt umah ku.. klau nanti ko mai umah ku, leh kita jumpa dia... hehehee...

    LOKASI KU: Bukit Mertajam, Penang.. No phone ada kt bawah tue...
    avatar
    ztecon
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 540
    Age : 60
    Location : North Planet Zargus
    Job/hobbies : Thinking Out Of Board
    Registration date : 13/02/2009

    Re: Lokasi anda...

    Post by ztecon on Mon May 18, 2009 12:19 am

    ogGy wrote:Belah selatan bila nak buat lagi tcon ? Very Happy

    belah selatan akan menyusul selepas ini...heheheh


    --------------------------------------------
    "Transforming Higher Education For a Sustainable Tommorow"





    masalah tentang pembelajaran?inginkan rujukan?isu semasa?

    boleh log on www.rujukanilmu.forumotion.net
    avatar
    szainizam
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 398
    Age : 42
    Location : opis/umah/kedai OneDropPerfumes..mailah!
    Job/hobbies : Peguam Syarie
    Registration date : 15/02/2009

    Re: Lokasi anda...

    Post by szainizam on Wed Jun 10, 2009 1:09 pm

    ogGy wrote:
    teri-chan wrote:Nway bgtau lokasi ni mmg elok, thx ts sbb bukak thread ni. Aku g melaka, time susah ada gk bdk putra tlg aku hehehe. Makaceh oggy!!

    Sesama teri....ala tak pesal la,mak aku tak kisah pun kalau member2 nak datang.Datang bagaikan disambut.. hehe Smile Laughing

    bagus gak kan...tapi camner ko contact ogGy time tu? atau ko buka laptop masa kat melaka tu teri? ke aku yang tak perasan no OgGy dalam thread ni..huhu..

    nanti aku g melaka..aku contact ko ye ogGy..leh ek!

    Nway...bagus thread ni.. bounce
    avatar
    etnio_getic
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 299
    Location : Muo-Tronoh-Jalan Duta-Katil
    Job/hobbies : Automotivers
    Registration date : 12/05/2009

    Re: Lokasi anda...

    Post by etnio_getic on Wed Jun 10, 2009 5:44 pm

    haha
    aku belah selatan smpai 20 julai
    start 21 julai aku belah utara lak
    avatar
    Hiruka
    Ahli
    Ahli

    Gender : Male Number of posts : 887
    Age : 32
    Location : X: 9956 Y: 6544
    Job/hobbies : PC Maniac
    Registration date : 02/03/2009

    Re: Lokasi anda...

    Post by Hiruka on Wed Jun 10, 2009 6:01 pm

    Hoho..
    Lokasi saya di Sungai buloh, Selangor.

    Melaka ktne ogGy? aku klu nk siggah pon time raya blik kg jela..ekekek Razz
    avatar
    teri-chan
    Moderators
    Moderators

    Gender : Female Number of posts : 2223
    Location : sumwhere kat peta bumi mesia
    Registration date : 13/02/2009

    Re: Lokasi anda...

    Post by teri-chan on Wed Jun 10, 2009 8:02 pm

    szainizam wrote:
    ogGy wrote:
    teri-chan wrote:Nway bgtau lokasi ni mmg elok, thx ts sbb bukak thread ni. Aku g melaka, time susah ada gk bdk putra tlg aku hehehe. Makaceh oggy!!

    Sesama teri....ala tak pesal la,mak aku tak kisah pun kalau member2 nak datang.Datang bagaikan disambut.. hehe Smile Laughing

    bagus gak kan...tapi camner ko contact ogGy time tu? atau ko buka laptop masa kat melaka tu teri? ke aku yang tak perasan no OgGy dalam thread ni..huhu..

    nanti aku g melaka..aku contact ko ye ogGy..leh ek!

    Nway...bagus thread ni.. bounce

    heheheh sebenarnya aku mmg ada no fon dia pun... mestilah aku bgtau yg aku dtg melaka heheh takkan la aku wifi dlm kete hahah!!..


    --------------------------------------------


    teri-chan is back
    avatar
    jazy
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 215
    Registration date : 02/03/2009

    Re: Lokasi anda...

    Post by jazy on Wed Jun 10, 2009 8:55 pm

    lokasi aku dkt =SHAH ALAM SEKSYEN 18,

    NO PHN AKU:019-2488195"sms info nama dulu kalau x aku mls nak layan,sbb byk no2 aku x kenal masuk skrg nie"..hehheheheheeh...


    anyway teruskan undian!
    berikan sokongan anda di sini!
    avatar
    kindaichi_hajime
    Ahli Rajin
    Ahli Rajin

    Number of posts : 1012
    Age : 34
    Location : KL
    Job/hobbies : Tengok bintang2..
    Registration date : 25/04/2009

    Re: Lokasi anda...

    Post by kindaichi_hajime on Wed Jun 10, 2009 9:50 pm

    lokasi : harajuku
    avatar
    teri-chan
    Moderators
    Moderators

    Gender : Female Number of posts : 2223
    Location : sumwhere kat peta bumi mesia
    Registration date : 13/02/2009

    Re: Lokasi anda...

    Post by teri-chan on Thu Jun 11, 2009 12:10 am

    harajuku? eh fashion capital for weird fashion tu... ada jumpa lolita?


    --------------------------------------------


    teri-chan is back
    avatar
    ogGy
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 897
    Age : 30
    Location : mu di mana ?
    Job/hobbies : geletek ginjal korang
    Registration date : 15/02/2009

    Re: Lokasi anda...

    Post by ogGy on Thu Jun 11, 2009 1:39 am

    Nizam : Ko nak datang jumpa aku bleh tak de masalah,kalau aku tak hal la..pape bgthu dlu :)No aku memang ada kat blog aku,senang nak hubungi kalau nak beli pape.

    Hiruka : Kg ko kat ne ? nanti raya leh jumpa ko..


    --------------------------------------------
    Laman Farmasi Online kini berwajah baru , kunjungi sekarang dan dapatkan harga yang terbaik dari kami . Segalanya mudah...



    www.sentosa-online.com
    avatar
    kindaichi_hajime
    Ahli Rajin
    Ahli Rajin

    Number of posts : 1012
    Age : 34
    Location : KL
    Job/hobbies : Tengok bintang2..
    Registration date : 25/04/2009

    Re: Lokasi anda...

    Post by kindaichi_hajime on Thu Jun 11, 2009 4:05 am

    teri-chan wrote:harajuku? eh fashion capital for weird fashion tu... ada jumpa lolita?

    harajuku ni lebeh dikenali sbgai pusat beli belah..
    murah2..
    avatar
    the_ultimatez_najman
    Ahli
    Ahli

    Gender : Male Number of posts : 521
    Age : 24
    Location : Shah Alam,Selangor
    Job/hobbies : Pc,Pc,Pc
    Registration date : 19/02/2009

    Re: Lokasi anda...

    Post by the_ultimatez_najman on Thu Jun 11, 2009 4:49 am

    aku kat seksyen 36 shah alam...
    no tepon.017655XXXX
    avatar
    szainizam
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 398
    Age : 42
    Location : opis/umah/kedai OneDropPerfumes..mailah!
    Job/hobbies : Peguam Syarie
    Registration date : 15/02/2009

    Re: Lokasi anda...

    Post by szainizam on Thu Jun 11, 2009 12:56 pm

    kindaichi_hajime wrote:
    teri-chan wrote:harajuku? eh fashion capital for weird fashion tu... ada jumpa lolita?

    harajuku ni lebeh dikenali sbgai pusat beli belah..
    murah2..
    tumpang bertanya...

    Korang ni pernah sampai Jepun ek..?

    Bestnyeee..aku suka aaa cheers
    avatar
    joejambul
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 41
    Age : 35
    Location : Pelabuhan Klang
    Job/hobbies : Working,Outting,Slepping,Eating
    Registration date : 02/05/2009

    Re: Lokasi anda...

    Post by joejambul on Thu Jun 11, 2009 2:13 pm

    szainizam wrote:
    kindaichi_hajime wrote:
    teri-chan wrote:harajuku? eh fashion capital for weird fashion tu... ada jumpa lolita?

    harajuku ni lebeh dikenali sbgai pusat beli belah..
    murah2..
    tumpang bertanya...

    Korang ni pernah sampai Jepun ek..?

    Bestnyeee..aku suka aaa cheers

    ko nak gi jepun ker?
    avatar
    teri-chan
    Moderators
    Moderators

    Gender : Female Number of posts : 2223
    Location : sumwhere kat peta bumi mesia
    Registration date : 13/02/2009

    Re: Lokasi anda...

    Post by teri-chan on Thu Jun 11, 2009 8:09 pm

    joejambul wrote:
    szainizam wrote:
    kindaichi_hajime wrote:
    teri-chan wrote:harajuku? eh fashion capital for weird fashion tu... ada jumpa lolita?

    harajuku ni lebeh dikenali sbgai pusat beli belah..
    murah2..
    tumpang bertanya...

    Korang ni pernah sampai Jepun ek..?

    Bestnyeee..aku suka aaa cheers

    ko nak gi jepun ker?


    hahhaa aku tak penah smpai jepun pun.... but 1 day i WILL BE THERE!!!! muahahahah!!!!


    aku berjalan kt jepun melalui majalah n anime je heheheheh...


    --------------------------------------------


    teri-chan is back
    avatar
    Hiruka
    Ahli
    Ahli

    Gender : Male Number of posts : 887
    Age : 32
    Location : X: 9956 Y: 6544
    Job/hobbies : PC Maniac
    Registration date : 02/03/2009

    Re: Lokasi anda...

    Post by Hiruka on Fri Jun 12, 2009 11:30 am

    ogGy wrote:Nizam : Ko nak datang jumpa aku bleh tak de masalah,kalau aku tak hal la..pape bgthu dlu :)No aku memang ada kat blog aku,senang nak hubungi kalau nak beli pape.

    Hiruka : Kg ko kat ne ? nanti raya leh jumpa ko..
    Kg aku dkat ngan Masjid Tanah.. Laughing

    Aku pon tringin nk pi Jepun..Nk cuci mate pirat
    Mane tau ade yg lekat...huuhuu
    avatar
    teri-chan
    Moderators
    Moderators

    Gender : Female Number of posts : 2223
    Location : sumwhere kat peta bumi mesia
    Registration date : 13/02/2009

    Re: Lokasi anda...

    Post by teri-chan on Fri Jun 12, 2009 12:07 pm

    ceh.. besarnya harapan.....


    --------------------------------------------


    teri-chan is back
    avatar
    Hiruka
    Ahli
    Ahli

    Gender : Male Number of posts : 887
    Age : 32
    Location : X: 9956 Y: 6544
    Job/hobbies : PC Maniac
    Registration date : 02/03/2009

    Re: Lokasi anda...

    Post by Hiruka on Fri Jun 12, 2009 5:07 pm

    Ala teri...tu impian je..nk ade bini org jepun..haha Razz
    jgn mara ekekeke..GrrRRrrrr

    Sponsored content

    Re: Lokasi anda...

    Post by Sponsored content


      Current date/time is Thu Oct 18, 2018 8:50 pm