Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    Pengumuman Terbaru Dan Penting...!!! & Mini Gathering ar

    Share

    Poll

    tempat pilihan

    [ 12 ]
    75% [75%] 
    [ 0 ]
    0% [0%] 
    [ 4 ]
    25% [25%] 

    Total Votes: 16
    avatar
    braderitam77
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 109
    Age : 41
    Location : org muo,duk kuantan(merantau le)
    Job/hobbies : potong sawit/main game n mancing
    Registration date : 25/03/2009

    Re: Pengumuman Terbaru Dan Penting...!!! & Mini Gathering ar

    Post by braderitam77 on Mon Aug 03, 2009 1:31 pm

    ko nak buat gathering nie ada bayaran tak? atau bw makan sendiri...
    avatar
    loy_azloy
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 1513
    Age : 37
    Location : Muo/Putrajaya
    Job/hobbies : DOF/bela kelisa
    Registration date : 23/02/2009

    Re: Pengumuman Terbaru Dan Penting...!!! & Mini Gathering ar

    Post by loy_azloy on Mon Aug 03, 2009 1:46 pm

    braderitam77 wrote:ko nak buat gathering nie ada bayaran tak? atau bw makan sendiri...
    semua sendirian berhad la din,ko nak join ke?weh baju dah order,nanti ko nak bank in atau bayar cash?
    avatar
    TJ-Ariff
    Supervisor
    Supervisor

    Gender : Male Number of posts : 473
    Age : 98
    Location : D'Royal City Of Silver
    Job/hobbies : IT / membaca / Santai
    Registration date : 17/02/2009

    Re: Pengumuman Terbaru Dan Penting...!!! & Mini Gathering ar

    Post by TJ-Ariff on Mon Aug 03, 2009 4:07 pm

    teri-chan wrote:nk tutup ke? tutup le... nk delete pun boleh kalu taknak beratkan... buat la apa suka... ada sbb knp takde pape berita terbaru ttg ini..

    Teri aku nak tanya sikit ajer... he he

    Forum ini masih dalam pembinaan dan tiada hala tuju.. Harap maklum..

    ape sal tal tulis kat forum cboxTicon macam tu... nak tergelak aku... ha ha ha
    avatar
    braderitam77
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 109
    Age : 41
    Location : org muo,duk kuantan(merantau le)
    Job/hobbies : potong sawit/main game n mancing
    Registration date : 25/03/2009

    Re: Pengumuman Terbaru Dan Penting...!!! & Mini Gathering ar

    Post by braderitam77 on Mon Aug 03, 2009 4:53 pm

    loy klu ko balik kpg bgtau aku ...aku bayar(baju) cash + makan dekat pagoh sekali ...amcm..cantik bukan..insyaallh aku join da club ...
    avatar
    teri-chan
    Moderators
    Moderators

    Gender : Female Number of posts : 2223
    Location : sumwhere kat peta bumi mesia
    Registration date : 13/02/2009

    Re: Pengumuman Terbaru Dan Penting...!!! & Mini Gathering ar

    Post by teri-chan on Mon Aug 03, 2009 7:20 pm

    TJ-Ariff wrote:
    teri-chan wrote:nk tutup ke? tutup le... nk delete pun boleh kalu taknak beratkan... buat la apa suka... ada sbb knp takde pape berita terbaru ttg ini..

    Teri aku nak tanya sikit ajer... he he

    Forum ini masih dalam pembinaan dan tiada hala tuju.. Harap maklum..

    ape sal tal tulis kat forum cboxTicon macam tu... nak tergelak aku... ha ha ha


    hahaha aku emo skit time reply tu... ko abaikan le...

    hahah bab yg tu aku pun tak pasti knp hahahahaa... utk nk lepak2 je so takde la stress2 sgt heheheh...


    --------------------------------------------


    teri-chan is back
    avatar
    ogGy
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 897
    Age : 31
    Location : mu di mana ?
    Job/hobbies : geletek ginjal korang
    Registration date : 15/02/2009

    Re: Pengumuman Terbaru Dan Penting...!!! & Mini Gathering ar

    Post by ogGy on Tue Aug 11, 2009 1:40 pm

    Inilah akbtnya dok mlaka,jauh dr kl dn xdpt join gath hahaha..


    --------------------------------------------
    Laman Farmasi Online kini berwajah baru , kunjungi sekarang dan dapatkan harga yang terbaik dari kami . Segalanya mudah...



    www.sentosa-online.com
    avatar
    teri-chan
    Moderators
    Moderators

    Gender : Female Number of posts : 2223
    Location : sumwhere kat peta bumi mesia
    Registration date : 13/02/2009

    Re: Pengumuman Terbaru Dan Penting...!!! & Mini Gathering ar

    Post by teri-chan on Tue Aug 11, 2009 7:13 pm

    nnt ada lah tu hehehe


    --------------------------------------------


    teri-chan is back
    avatar
    loy_azloy
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 1513
    Age : 37
    Location : Muo/Putrajaya
    Job/hobbies : DOF/bela kelisa
    Registration date : 23/02/2009

    Re: Pengumuman Terbaru Dan Penting...!!! & Mini Gathering ar

    Post by loy_azloy on Fri Aug 14, 2009 4:01 pm

    weh camne jadi gathering untuk berbuka puasa sesama kita?setkan masa la
    avatar
    braderitam77
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 109
    Age : 41
    Location : org muo,duk kuantan(merantau le)
    Job/hobbies : potong sawit/main game n mancing
    Registration date : 25/03/2009

    Re: Pengumuman Terbaru Dan Penting...!!! & Mini Gathering ar

    Post by braderitam77 on Fri Aug 14, 2009 5:16 pm

    loy... gathering kat bustand pagoh(tempayan) bila...
    avatar
    loy_azloy
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 1513
    Age : 37
    Location : Muo/Putrajaya
    Job/hobbies : DOF/bela kelisa
    Registration date : 23/02/2009

    Re: Pengumuman Terbaru Dan Penting...!!! & Mini Gathering ar

    Post by loy_azloy on Fri Aug 14, 2009 5:46 pm

    ceh itu... haah eh?ko contact la budak2 kita,aku belanja.....air. ahahhaa(ini serius)
    avatar
    ogGy
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 897
    Age : 31
    Location : mu di mana ?
    Job/hobbies : geletek ginjal korang
    Registration date : 15/02/2009

    Re: Pengumuman Terbaru Dan Penting...!!! & Mini Gathering ar

    Post by ogGy on Wed Aug 19, 2009 10:40 pm

    Alang2 aloy,baik ko blanja diaorang makan angin skali...lagi kenyang dan mengembungkan perut haha..


    --------------------------------------------
    Laman Farmasi Online kini berwajah baru , kunjungi sekarang dan dapatkan harga yang terbaik dari kami . Segalanya mudah...



    www.sentosa-online.com

    Sponsored content

    Re: Pengumuman Terbaru Dan Penting...!!! & Mini Gathering ar

    Post by Sponsored content


      Current date/time is Mon Dec 17, 2018 11:54 pm