Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    Pengumuman Terbaru Dan Penting...!!! & Mini Gathering ar

    Share

    Poll

    tempat pilihan

    [ 12 ]
    75% [75%] 
    [ 0 ]
    0% [0%] 
    [ 4 ]
    25% [25%] 

    Total Votes: 16
    avatar
    shambahar
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 140
    Age : 50
    Location : Seri Kembangan
    Job/hobbies : Peniaga
    Registration date : 08/03/2009

    Re: Pengumuman Terbaru Dan Penting...!!! & Mini Gathering ar

    Post by shambahar on Sat May 30, 2009 2:13 am

    fiza_cute wrote:ermm..kajang cm jauh je..aku cancel la..ok?
    ape2 pun..amik gmbo manyak2..then post kat sini..
    hehe..

    kalau nak panas lagi kita panggil mazidul dari 360 atau zakiah anas dari 999... Mad
    avatar
    teri-chan
    Moderators
    Moderators

    Gender : Female Number of posts : 2223
    Location : sumwhere kat peta bumi mesia
    Registration date : 13/02/2009

    Re: Pengumuman Terbaru Dan Penting...!!! & Mini Gathering ar

    Post by teri-chan on Sat May 30, 2009 10:17 am

    shambahar wrote:Aik?? datang ke rumah?? Ingat kan kat Haji samuri atau Yus atau hut paradise..Teri, hang duduk kajang tang mana? bangi, sg chua, sg ramal, sg kantan ???? affraid affraid

    sorilah last minit punya... haah ke rumahku ada mkn2 skit... aku dok kat saujana impian sebelaj impian golf tu. yg hj samuri tu kita tolak the next wiknya... yg tu kita leh buat skit aktiviti yg kurang bermoral bak kata aloy hahahah!!!


    --------------------------------------------


    teri-chan is back
    avatar
    shambahar
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 140
    Age : 50
    Location : Seri Kembangan
    Job/hobbies : Peniaga
    Registration date : 08/03/2009

    Re: Pengumuman Terbaru Dan Penting...!!! & Mini Gathering ar

    Post by shambahar on Sat May 30, 2009 5:05 pm

    dekat restoran Umi ??
    avatar
    the_ultimatez_najman
    Ahli
    Ahli

    Gender : Male Number of posts : 521
    Age : 24
    Location : Shah Alam,Selangor
    Job/hobbies : Pc,Pc,Pc
    Registration date : 19/02/2009

    Re: Pengumuman Terbaru Dan Penting...!!! & Mini Gathering ar

    Post by the_ultimatez_najman on Sat May 30, 2009 5:09 pm

    jauh nak dtg..klau area2 klang,shah alam leh arr join
    avatar
    ogGy
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 897
    Age : 30
    Location : mu di mana ?
    Job/hobbies : geletek ginjal korang
    Registration date : 15/02/2009

    Re: Pengumuman Terbaru Dan Penting...!!! & Mini Gathering ar

    Post by ogGy on Sat May 30, 2009 11:42 pm

    Ultimatez,ai ko dok dalam sel pun xnak datang ker ? hehe...aku yang dok langkau 1 negeri ni nak datang.Tp aku tak tahu jalan haha !!! Google Maps pls teri,aloy...


    --------------------------------------------
    Laman Farmasi Online kini berwajah baru , kunjungi sekarang dan dapatkan harga yang terbaik dari kami . Segalanya mudah...



    www.sentosa-online.com
    avatar
    the_ultimatez_najman
    Ahli
    Ahli

    Gender : Male Number of posts : 521
    Age : 24
    Location : Shah Alam,Selangor
    Job/hobbies : Pc,Pc,Pc
    Registration date : 19/02/2009

    Re: Pengumuman Terbaru Dan Penting...!!! & Mini Gathering ar

    Post by the_ultimatez_najman on Sun May 31, 2009 12:07 am

    ogGy wrote:Ultimatez,ai ko dok dalam sel pun xnak datang ker ? hehe...aku yang dok langkau 1 negeri ni nak datang.Tp aku tak tahu jalan haha !!! Google Maps pls teri,aloy...
    nak naik per..jalan kaki?
    huuuh.. x der transport lah bos...
    malas mau naik tren
    avatar
    teri-chan
    Moderators
    Moderators

    Gender : Female Number of posts : 2223
    Location : sumwhere kat peta bumi mesia
    Registration date : 13/02/2009

    Re: Pengumuman Terbaru Dan Penting...!!! & Mini Gathering ar

    Post by teri-chan on Sun May 31, 2009 12:39 am

    shambahar wrote:dekat restoran Umi ??

    ha ye dekat!! sebelah dia ada taman kan? ada deret2 kedai kat taman perumahan tu kan? tu area taman perumahan aku la.. taman impian murni

    najman... jgn susah2kan diri.. later ada gath lg.


    --------------------------------------------


    teri-chan is back
    avatar
    teri-chan
    Moderators
    Moderators

    Gender : Female Number of posts : 2223
    Location : sumwhere kat peta bumi mesia
    Registration date : 13/02/2009

    Re: Pengumuman Terbaru Dan Penting...!!! & Mini Gathering ar

    Post by teri-chan on Tue Jun 02, 2009 8:11 pm

    new updates: dis week aku last kompem ngn mak aku.. jumlah yg datang adalah;

    1. Loy_azloy + member dia
    2. ammartok
    3. Shambahar
    4. szanizam
    5. princeofsadnes
    6. MatchMaker

    aku discard adamdaniel sbb takde words dr dia yg kata dia stuju nk datang umah aku...

    nway utk perjumpaan sebenar akan diadakan pada 28 JUN 2009

    full programs udpates will be up here on 13th June for booking purpose. any updates pls feel free to update me or aloy.

    wokeh?


    --------------------------------------------


    teri-chan is back

    princeofsadness
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 49
    Registration date : 15/04/2009

    Re: Pengumuman Terbaru Dan Penting...!!! & Mini Gathering ar

    Post by princeofsadness on Thu Jun 04, 2009 2:44 pm

    datang ke rumah? Basketball.. kalau perjumpaan tu dtg la kot..
    dtg ke rumah teri masa tunang, tak pegi laa.. ada hal lain time tu.. bounce
    avatar
    teri-chan
    Moderators
    Moderators

    Gender : Female Number of posts : 2223
    Location : sumwhere kat peta bumi mesia
    Registration date : 13/02/2009

    Re: Pengumuman Terbaru Dan Penting...!!! & Mini Gathering ar

    Post by teri-chan on Thu Jun 04, 2009 9:48 pm

    new list updated:


    1. Loy_azloy + member dia
    2. ammartok
    3. Shambahar
    4. szanizam
    5. MatchMaker

    heheh dh berkurangan dh org yg nk datang mkn free ni.. heheh... takpelah price.. aku tunang je la.. bukan kawin pun heheheh.. kebetulan tarikh kita ng gath tu pulak aku gath... but the real gath will be take place on 28th ok? ~ as per aloy ~


    --------------------------------------------


    teri-chan is back

    princeofsadness
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 49
    Registration date : 15/04/2009

    Re: Pengumuman Terbaru Dan Penting...!!! & Mini Gathering ar

    Post by princeofsadness on Tue Jun 09, 2009 11:40 am

    teri-chan wrote:new list updated:


    1. Loy_azloy + member dia
    2. ammartok
    3. Shambahar
    4. szanizam
    5. MatchMaker

    heheh dh berkurangan dh org yg nk datang mkn free ni.. heheh... takpelah price.. aku tunang je la.. bukan kawin pun heheheh.. kebetulan tarikh kita ng gath tu pulak aku gath... but the real gath will be take place on 28th ok? ~ as per aloy ~
    28 jun tu insyallah aku datang.. aku terima byk undangan kawen member2 opis..
    cam satu m'sia plak kena jelajah.. hahaha Laughing
    tak dpt pegi semua tempat, kos tinggi.. bounce
    avatar
    MatchMaker
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 49
    Registration date : 20/02/2009

    Re: Pengumuman Terbaru Dan Penting...!!! & Mini Gathering ar

    Post by MatchMaker on Tue Jun 09, 2009 12:10 pm

    Teri kalau boleh tu attach google map ngan dia nyer direction.
    Buat satu direction dari Putrajaya/Cyberjaya/SILK.
    Ehehe saya bukan orang Selangor. Smile
    Kalau takda aral, InsyaAllah saya sampai ngan wife + son.
    avatar
    teri-chan
    Moderators
    Moderators

    Gender : Female Number of posts : 2223
    Location : sumwhere kat peta bumi mesia
    Registration date : 13/02/2009

    Re: Pengumuman Terbaru Dan Penting...!!! & Mini Gathering ar

    Post by teri-chan on Tue Jun 09, 2009 10:28 pm

    oh mudah tu... laluan hari2 aku pulang kerja hehehe...


    --------------------------------------------


    teri-chan is back
    avatar
    teri-chan
    Moderators
    Moderators

    Gender : Female Number of posts : 2223
    Location : sumwhere kat peta bumi mesia
    Registration date : 13/02/2009

    Re: Pengumuman Terbaru Dan Penting...!!! & Mini Gathering ar

    Post by teri-chan on Wed Jun 10, 2009 9:19 am

    aik? terasa susah la nk tepet map kat sini heheh.. pening aku mcm mana nk buat... hem... google map jln impian murni 3/6 saujana impian. rumah pertama yg ko jumpe tu la umah aku hehehe.... nnt aku cr peta pengntin jiran aku.. aku up kat sini heehe...


    --------------------------------------------


    teri-chan is back
    avatar
    ogGy
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 897
    Age : 30
    Location : mu di mana ?
    Job/hobbies : geletek ginjal korang
    Registration date : 15/02/2009

    Re: Pengumuman Terbaru Dan Penting...!!! & Mini Gathering ar

    Post by ogGy on Thu Jun 11, 2009 2:33 am

    Kalau aku sampai exit kajang,aku call ko leh x ? haha xpun jiha... ko xleh jawab sebab ko nak make up kihkihkih....


    --------------------------------------------
    Laman Farmasi Online kini berwajah baru , kunjungi sekarang dan dapatkan harga yang terbaik dari kami . Segalanya mudah...



    www.sentosa-online.com
    avatar
    teri-chan
    Moderators
    Moderators

    Gender : Female Number of posts : 2223
    Location : sumwhere kat peta bumi mesia
    Registration date : 13/02/2009

    Re: Pengumuman Terbaru Dan Penting...!!! & Mini Gathering ar

    Post by teri-chan on Thu Jun 11, 2009 8:42 am

    ha boleh2... najihah ada kat situ... mcm mana eh? aku nk letak peta.. tp google map punye image besar la pulak...


    --------------------------------------------


    teri-chan is back
    avatar
    shambahar
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 140
    Age : 50
    Location : Seri Kembangan
    Job/hobbies : Peniaga
    Registration date : 08/03/2009

    Re: Pengumuman Terbaru Dan Penting...!!! & Mini Gathering ar

    Post by shambahar on Thu Jun 11, 2009 9:36 am

    kat sini aku nak minta maaf bebanyak sebab terpaksa cancel 28 june tu sebab aku kena balik ke medan atas urusan kerja..Apa pun aku harap korang semua enjoy dan "kenang daku dalam doa mu." Insyallah kalau ada rezeki, kita jumpa nanti Embarassed
    avatar
    teri-chan
    Moderators
    Moderators

    Gender : Female Number of posts : 2223
    Location : sumwhere kat peta bumi mesia
    Registration date : 13/02/2009

    Re: Pengumuman Terbaru Dan Penting...!!! & Mini Gathering ar

    Post by teri-chan on Thu Jun 11, 2009 9:49 am

    laa... 28 takde ke? hem... takpelah... kita leh jumpa lain kali..


    --------------------------------------------


    teri-chan is back
    avatar
    zer0Nehza
    Supervisor
    Supervisor

    Number of posts : 256
    Location : P2P Server
    Registration date : 12/02/2009

    Re: Pengumuman Terbaru Dan Penting...!!! & Mini Gathering ar

    Post by zer0Nehza on Mon Jun 15, 2009 12:28 am

    dah success ke korang semua dating ni.. hehehe.. papehal jgn lupa attach pic kt sini ye. Very Happy
    avatar
    ogGy
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 897
    Age : 30
    Location : mu di mana ?
    Job/hobbies : geletek ginjal korang
    Registration date : 15/02/2009

    Re: Pengumuman Terbaru Dan Penting...!!! & Mini Gathering ar

    Post by ogGy on Mon Jun 15, 2009 12:30 am

    Apa kata ko cuba tepekkan 1 google map kat sini.nak tgk dlu...


    --------------------------------------------
    Laman Farmasi Online kini berwajah baru , kunjungi sekarang dan dapatkan harga yang terbaik dari kami . Segalanya mudah...



    www.sentosa-online.com
    avatar
    shambahar
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 140
    Age : 50
    Location : Seri Kembangan
    Job/hobbies : Peniaga
    Registration date : 08/03/2009

    Re: Pengumuman Terbaru Dan Penting...!!! & Mini Gathering ar

    Post by shambahar on Mon Jun 15, 2009 7:17 am

    zer0Nehza wrote:dah success ke korang semua dating ni.. hehehe.. papehal jgn lupa attach pic kt sini ye. Very Happy

    Insyallah, jadi. Siap dgn majlis tunang si teri tu..apa nak buat aku kena gi out station..Tak pa..bulan depan kita buat kat beranang tempat waang...kebetulan waang pun nak buat majlis berkhatan untuk dia bagi kali yang ke 2.. Laughing
    avatar
    teri-chan
    Moderators
    Moderators

    Gender : Female Number of posts : 2223
    Location : sumwhere kat peta bumi mesia
    Registration date : 13/02/2009

    Re: Pengumuman Terbaru Dan Penting...!!! & Mini Gathering ar

    Post by teri-chan on Mon Jun 15, 2009 8:47 am

    zer0Nehza wrote:dah success ke korang semua dating ni.. hehehe.. papehal jgn lupa attach pic kt sini ye. Very Happy


    blum.... tarikhnya 21 jun ni... berdebar nih!

    oggy - nk tepet google map tu yg susah.. besar sgt... aku suh adik aku scan peta pengntin je senang..selepas mak aku conteng2 nk buat peta umah aku pulak hehehe...


    --------------------------------------------


    teri-chan is back
    avatar
    teri-chan
    Moderators
    Moderators

    Gender : Female Number of posts : 2223
    Location : sumwhere kat peta bumi mesia
    Registration date : 13/02/2009

    Re: Pengumuman Terbaru Dan Penting...!!! & Mini Gathering ar

    Post by teri-chan on Mon Jun 15, 2009 10:12 pm

    Ok peta dh scan. Watch ur pm's... Aku pm peta je hehe. Xmo up kt cni. Bahaya woo...


    --------------------------------------------


    teri-chan is back
    avatar
    MatchMaker
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 49
    Registration date : 20/02/2009

    Re: Pengumuman Terbaru Dan Penting...!!! & Mini Gathering ar

    Post by MatchMaker on Tue Jun 16, 2009 6:21 pm

    Berapa orang confirm nak pegi nih.
    Segan gak kalau aku satu family jek yg pegi.

    Ayah/Mak teri : Anak ni macam mana kenal teri?
    Aku : aaa... uuu... eee... saya kawan forum dia jek pakcik/makcik.

    ahaha
    avatar
    teri-chan
    Moderators
    Moderators

    Gender : Female Number of posts : 2223
    Location : sumwhere kat peta bumi mesia
    Registration date : 13/02/2009

    Re: Pengumuman Terbaru Dan Penting...!!! & Mini Gathering ar

    Post by teri-chan on Tue Jun 16, 2009 8:10 pm

    MatchMaker wrote:Berapa orang confirm nak pegi nih.
    Segan gak kalau aku satu family jek yg pegi.

    Ayah/Mak teri : Anak ni macam mana kenal teri?
    Aku : aaa... uuu... eee... saya kawan forum dia jek pakcik/makcik.

    ahaha

    so far ada 4 je la... aloy n member dia, shambahar ngn szainizam. tak ramai....


    hehehe aku dh bgtau la mak aku yg kwn2 forum datang heehe....

    soalan aku pulak.. mcm mana aku nk kenal korg? aku kenal aloy je...


    --------------------------------------------


    teri-chan is back

    Sponsored content

    Re: Pengumuman Terbaru Dan Penting...!!! & Mini Gathering ar

    Post by Sponsored content


      Current date/time is Thu Oct 18, 2018 8:50 pm