Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    Football Manager 2010

    Share

    capoi
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 128
    Registration date : 09/03/2009

    Football Manager 2010

    Post by capoi on Mon Nov 02, 2009 5:59 pm

    Assalamualaikum..

    Geng Putera tak layan ke game ni? Marilah kongsi pendapat pasal game ni. Saya dah start main dah. Paparan dah berbeza skit. Maklumlah dah lama tak main manager nih.
    avatar
    Adie~
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 38
    Age : 32
    Registration date : 13/10/2009

    Re: Football Manager 2010

    Post by Adie~ on Wed Nov 04, 2009 4:00 pm

    sapo2 nak download movie or gudang Or game ni bley join kami
    100% hak milik anak bumi putera Very Happy


    Tolong berhenti promote forum anda di sini. Gunakan fungsi PM.
    -ahaksz28
    avatar
    bot_kill
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 42
    Age : 97
    Location : ★ ★Bintang★ ★
    Job/hobbies : ┌П┐(◣_◢)┌П┐
    Registration date : 27/04/2009

    Re: Football Manager 2010

    Post by bot_kill on Thu Nov 05, 2009 7:57 pm

    kan da kena sound...

    back to topic,aku baru nak start main.. nak abiskan main BAL kat Pes2010 dulu..huhu

    capoi
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 128
    Registration date : 09/03/2009

    Re: Football Manager 2010

    Post by capoi on Thu Nov 26, 2009 12:13 am

    SApa2 yg dah main game ni ada pernah crash tak. Dia keluar FM 2010 memory warning. Please free up some memory...lebih kurang macam tu la. Ada jumpa forum pasal crash ni tapi macam takdak penyelesaian yang sahih. DAh cuba tambah virtual memory tapi dok warning lagi. RAM saya dah 2GB dah...lebih dari cukup kalau tengok requirement dia.
    avatar
    kae
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 1436
    Location : Puchong
    Registration date : 16/02/2009

    Re: Football Manager 2010

    Post by kae on Thu Nov 26, 2009 12:58 am

    virtual memory.?? hmm.. cuba check hard disk... ada brapa memory tinggal..

    stakat nih main.. ok la.. no crash2..klo tak. rugila RM 160 aku beli...


    --------------------------------------------

    http://reviewstechnology.blogspot.com/
    http://percuma-mp3-download.blogspot.com/
    http://itwarez.via.my
    http://tinyurl.com/keretapercuma

    capoi
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 128
    Registration date : 09/03/2009

    Re: Football Manager 2010

    Post by capoi on Thu Nov 26, 2009 3:41 pm

    Kae ada install latest patch tak? Skrg ni saya macam suspek pasal patch. Sebab sblm install patch tu, boleh main sampai tamat season tanpa crash. Lepas patch, create new game dan lepas 3/4 season dah start camtu.

    Memori Hardisk masih ada 5gb seleps install FM2010. Rasanya masih cukup tu.
    avatar
    ahaksz28
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 507
    Location : Rumah Parent
    Job/hobbies : Gaming
    Registration date : 13/02/2009

    Re: Football Manager 2010

    Post by ahaksz28 on Tue Dec 01, 2009 12:49 am

    tengok dekat setting Paging File under System Properties

    maybe set low sangat kot.. letak 2 kali ganda dari size RAM..


    --------------------------------------------

    avatar
    kae
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 1436
    Location : Puchong
    Registration date : 16/02/2009

    Re: Football Manager 2010

    Post by kae on Tue Dec 01, 2009 3:36 am

    capoi wrote:Kae ada install latest patch tak? Skrg ni saya macam suspek pasal patch. Sebab sblm install patch tu, boleh main sampai tamat season tanpa crash. Lepas patch, create new game dan lepas 3/4 season dah start camtu.

    Memori Hardisk masih ada 5gb seleps install FM2010. Rasanya masih cukup tu.

    owh.. aku install patch 1 je..[download dari official website]


    --------------------------------------------

    http://reviewstechnology.blogspot.com/
    http://percuma-mp3-download.blogspot.com/
    http://itwarez.via.my
    http://tinyurl.com/keretapercuma

    capoi
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 128
    Registration date : 09/03/2009

    Re: Football Manager 2010

    Post by capoi on Tue Dec 01, 2009 7:02 pm

    ahaksz28 wrote:tengok dekat setting Paging File under System Properties

    maybe set low sangat kot.. letak 2 kali ganda dari size RAM..

    Saya cuma letak 1.5 x ganda saja. Lepas ni nak try buat 2 x ganda lak. FM2010 ni makan RAM banyak jugak...meter cecah 70%+.

    Sponsored content

    Re: Football Manager 2010

    Post by Sponsored content


      Current date/time is Mon Dec 17, 2018 11:52 pm