Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    FifaOnline 2

    Share

    ainadz
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 1
    Registration date : 06/03/2009

    FifaOnline 2

    Post by ainadz on Fri Mar 06, 2009 1:28 pm

    aDER SAPER2 dah main???
    best x...gah cari info n saper2 yg leh review game nie..


    --------

    happy always.

    buzzer
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 18
    Registration date : 03/03/2009

    Re: FifaOnline 2

    Post by buzzer on Fri Mar 06, 2009 3:33 pm

    gamenye nak kate best tuh,best la bagi yang mmg football-enthusiast.kalau yang x biase,mase tgk tawaran RM1000 daily tuh mmg akan cakap "Wah,bestnye.kene main nih".lepas tu mesti x main lagi Mad lagipun game die gune fifa 07 je.tu pun dah lagging seteruk teruk yg amat teruk.kene setting low graphic details,res rendah as rendah yg possible,baru X BRAPE laggy.tapi yg pelik,kalau malaysia user vs. malaysia user,slalu lag teruk.mungkin diorang main kat cc yg gune broadband low kot.pastu nak mantain player dalam satu team kene resign contract.in-game money mmg x cukup.kene la trade card atau buat account backup ntuk supply duit(LP @ league points) kat main account.dah tu nak resign kalau star player mmg koyak poket.kalau stay kat satu team je player yg reach max stats boleh cecah 15k LP n ++.bayangkan kalau ade 11 player max stats....

    nak main game nih kene banyak bersabar la senang crite.kalau dapat uniform card yg best2,jgn sume nak tukar jadi player.jual.kat forum ade trading thread.enthusiasts mmg aktif sunnguh kat situ.yg geramnye ade certain player suke sgt berlagak,lagi2 bdk melayu.kalau gol satu dua je mule la type "Hooray","GOOOOOAAALLL",etc.pastu biarkan replay tu ulang2 banyak kali.padahal nasib je gol.ntah pape.kalau org lain gol,diorang type "LUCK","alah,nasib jek",dan macam2 lagi.kla.senang crite try je la dulu.panjang sangat plak....
    avatar
    Batista
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 123
    Age : 31
    Location : Newcastle United
    Job/hobbies : Internet
    Registration date : 20/02/2009

    Re: FifaOnline 2

    Post by Batista on Sat Mar 07, 2009 10:38 pm

    aku ader gak main dulu

    id aku thezul...ader dekat 100 matches aku terlibat xD
    avatar
    antara21
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 318
    Age : 30
    Location : UP
    Registration date : 13/02/2009

    Re: FifaOnline 2

    Post by antara21 on Thu Apr 09, 2009 10:43 pm

    jom ah online guys... id aku antara21. tade la tere pon...slalu jek kalah ngn user...ngn com bleh la menang sket2..hehe
    avatar
    karkun
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 19
    Registration date : 04/03/2009

    Re: FifaOnline 2

    Post by karkun on Tue Oct 13, 2009 12:47 pm

    jom lawan........fifa 09 malaysia...

    Sponsored content

    Re: FifaOnline 2

    Post by Sponsored content


      Current date/time is Thu Oct 18, 2018 8:49 pm