Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    masalah printer canon iP1200, ink absober dah penuh

    Share
    avatar
    izwanensem
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 129
    Registration date : 08/06/2009

    masalah printer canon iP1200, ink absober dah penuh

    Post by izwanensem on Mon Jan 25, 2010 7:22 pm

    salam otai2 sekelian......sy ada satu mslh....printer Canon iP1200 sy xblh print dan kuar msgbox ni.."The waste ink absober is full contact the service center for the replacement of the waste ink absober".....mcm mana ye nk selesaikan mslh ni selain dr kita contact service center? tq pd yg sudi membantu......
    avatar
    mzfoto
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 38
    Registration date : 14/07/2009

    Re: masalah printer canon iP1200, ink absober dah penuh

    Post by mzfoto on Sun Feb 07, 2010 10:35 am

    izwanensem wrote:salam otai2 sekelian......sy ada satu mslh....printer Canon iP1200 sy xblh print dan kuar msgbox ni.."The waste ink absober is full contact the service center for the replacement of the waste ink absober".....mcm mana ye nk selesaikan mslh ni selain dr kita contact service center? tq pd yg sudi membantu......

    Dah dua kali printer canon aku jadi macam ni sebab aku hari-hari print gambar..jawapannya mudah je..pergi servis kat mana-mana kedai printer yang menyediakan perkhidmatan ini..kalau kat Trg ni ada dua tiga buah kedai..Caj servis dalam RM35.00 je.

      Current date/time is Mon Dec 17, 2018 11:53 pm