Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    Logitech G15 v2

    Share
    avatar
    neutron
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 461
    Registration date : 08/03/2009

    Logitech G15 v2

    Post by neutron on Mon Jan 25, 2010 11:28 pm

    salam..

    sape kat sini guna keybord Logitech g15? aku nk tny.. mcm mn nk install plugin untuk keybord ni? aku tgk kat youtube lawa2 dia punya plugin..

    cuba tgk link bwh ni.. kat mane boleh dapat plugin cm tu?
    https://www.youtube.com/watch?v=aNCUw1Yg7as

    sape2 yg ada software tu boleh la share kat sini.. aku dah google tp x jumpe..
    avatar
    mjmax15
    Ahli
    Ahli

    Gender : Male Number of posts : 522
    Location : Heritage Waterfront City
    Job/hobbies : D-Sign-Ner / PC Gaming
    Registration date : 14/02/2009

    Re: Logitech G15 v2

    Post by mjmax15 on Wed Jan 27, 2010 4:56 pm

    xnak ke try ushar kat sini:
    http://www.g15mods.com/forum/viewforum.php?f=4&sid=9e4a336b789e78b03c9a622b451d4025
    http://www.g15forums.com/

    aku pn tgh godek2 nih. menarik betul mod funtion dia.
    avatar
    neutron
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 461
    Registration date : 08/03/2009

    Re: Logitech G15 v2

    Post by neutron on Wed Jan 27, 2010 8:53 pm

    dah 2 mlm aku duk cari plug in untuk g15 ni.. jumpe pon ada yg xpaham.. yg aku guna skrg ni lcdsirreal281 boleh thn gak plugin ni.. aku tgh cari yg ada CPU monitor,GPU monitor. NET, MEM.. lcdsirreal281 ni xde GPU monitor..

    kalau ko jumpe plugin share la kat sini..

    Sponsored content

    Re: Logitech G15 v2

    Post by Sponsored content


      Current date/time is Mon Jun 25, 2018 7:37 pm